Monday, September 26, 2011

Red Riding Hood





Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket




This is my new high-waist skirt, bought from Zara for 10 euros...I had never considered of combining beige with red, but I think I like the result! I would never combine nude (it's a lot different from beige) with red and generally bold colors, though.






6 comments:

  1. Poli wraio outfit! To sidnaises wraia me tin kokkini tsanta!
    Egw pistevw oti kai to nude sindiazetai poli wraia me entona xrwmata, kai to exw dokimasei polles fores, kai me kokkino kai me prasino...

    ReplyDelete
  2. Το nude με πράσινο μου αρέσει, με κόκκινο και έντονα χρώματα δε με τρελαίνει σαν ιδέα...κυρίως γιατί το έχω στο μυαλό μου ως 'ρομαντικό' χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με απαλό ροζ και μαύρο συνήθως... Φυσικά τίποτα δεν είναι απόλυτο, κάτι που δεν ακούγεται καλό ως ιδέα μπορεί σαν αποτέλεσμα να είναι απίστευτα όμορφο :)

    ReplyDelete
  3. Η φούστα είναι υπέροχη.. Γενικά ο συνδυασμός που έκανες είναι όμορφος αλλά όπως λες και εσύ, και εγώ δεν θα προτιμούσα το κόκκινο τόσο αν και μ'αρέσει σαν χρώμα!!
    Σ'ευχαριστώ και για το σχόλιο σου στο blog μου γλυκιά μου!!
    Φιλάκια Πολλά

    ReplyDelete
  4. Υπέροχο το ντύσιμο σου!! Φρέσκο και νεανικό!! Μου άρεσε η κόκκινη πινελιά που έδωσες και με την τσάντα και με την στέκα στα μαλλιά!!

    ReplyDelete
  5. Cute outfit!!!



    http://clothes-and-fairytales.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Oooh don't you just love Zara? You look terrifically cute!
    x.o.x.o

    ReplyDelete